De beste truc van Maisie Hill – InTheSnow

De Britse Maisie Hill won Best Trick Burton/Blue Tomato in de vrouwensectie met frontlipslide @ Burton-functie op Rock A Rail, onderdeel van de allereerste Snow Fest Innsbruck editie die in het weekend plaatsvond.

In het hart van de Tiroolse hoofdstad geven snowboarders van over de hele wereld een waanzinnige show op straat direct voor het theater.

Het publiek ging uit zijn dak, de sfeer was geweldig en de sfeer was echt. Anna Gasser en Benny Milam wonnen de prestigieuze algemene titels, terwijl Maisie Hill ‘Best Trick’ won in de Burton/Blue Tomato damessectie van de wedstrijd.

De schilderachtige setting tussen het theater en de eerbiedwaardige Hofburg was een absolute noviteit voor de 70 ruiters. De 37 m lange, 12,5 m brede en twee verdiepingen hoge oprit bood een unieke stedelijke en vooruitstrevende opstelling met verschillende rails en functies.

Het rijniveau was waanzinnig hoog, rijders duwden elkaar, gingen truc voor truc gekker en verbluften de vele toeschouwers. Anna Gasser staat erom bekend grote sprongen te maken in het park en je zult haar niet vaak zien op straatevenementen. Maar afgelopen zaterdag toonde ze haar geloofwaardigheid op straat en won ze de vrouwentitel met haar soeverein rijden.

“Ik ben zo blij dat er weer een evenement in Innsbruck is. Ik ben niet echt een treinrijder, maar het was erg leuk met alle meiden. Iedereen reed heel goed. Hopelijk meer in de toekomst!”

Benny Milam (USA) verdedigde zijn titel van de afgelopen editie van 2019 in Den Haag en voegt de Innsbruck-trofee toe aan zijn collectie. Hij verdiende de overwinning in alle opzichten. Zijn technische vaardigheden op de rails waren ongeëvenaard en tegelijkertijd had hij ook een geweldige truc in de Blue Tomato (trap) en Burton (A-frame) sectie. Max de Vries was de krachtigste shredder die er was. Zijn persoonlijke gevecht met de watervalrail was meedogenloos. Max frontside boardslide was out of the box en leverde hem de Best Trick Award op.

De beste truc van Maisie Hill

Uitslagen Rock A Rail Innsbruck 2022:

Beste algemeen vrouwen: Anna Gasser (AUT)

Beste algemeen mannen: Benny Milam (VS)

Best Trick Burton/Blue Tomato sectie Dames: Masie Hill (GB) – frontlipslide @ Burton feature

Best Trick Red Bull-sectie Dames: Selin Lakatha (AUT) – 50-50 op downrail (creaper)

Best Trick Red Bull sectie Heren: Max de Vries (NL) – frontside boardslide Waterfall

Best Trick Burton/Blue Tomato sectie Heren: Nick Puenter (SUI) – 50-50 tot boardslide transfer op neerwaarts deel.

De beste truc van Maisie Hill

Foto’s tegoed: Simon Rainer

We hebben regelmatig een Podcast genaamd The White Out, waar we de nieuwste uitrusting bekijken, praten over de laatste sneeuwvoorspelling en updates over waar je nu het beste kunt skiën, evenals interviews met absolute skilegendes EN we zetten elke week een resort in de schijnwerpers en nog veel meer . Je kunt onze reguliere podcast hier bekijken Appel | Spotify | Podcasts of zoek The White Out op de door u gekozen podcast-directory.

Add a Comment

Your email address will not be published.