Ezra speelt Ischgl – InTheSnow

George Ezra komt volgend voorjaar naar het Oostenrijkse Tiroler resort Ischgl om gratis te spelen tijdens een bergtopconcert.

De Britse singer-songwriter zal een seizoen van vier weken skiën in de lente beginnen en zal nieuwe hoogten bereiken wanneer hij Shotgun berijdt in Ischgl’s Top of the Mountain Spring Concert op 30 maart 2023

Het concert is het eerste van Ischgl’s “Spring Blanc”-evenementenreeks met een kleurrijk programma vol culinaire hoogstandjes en muziek die een goed excuus is om de lente op de piste door te brengen.

De evenementenreeks van een maand benadrukt het feit dat 90% van de Silvretta Arena, die Ischgl deelt met de Zwitserse buurman Samnaun, boven de 2.000 m ligt en perfect geprepareerde pistes biedt, die moeten zorgen voor prachtige lentesneeuwcondities en skiplezier met lenteachtige temperaturen tot begin mei.

Ezra zal zijn Ischgl-debuut maken op de legendarische “Ischgl Stage” en zijn repertoire uitvoeren, waaronder bekende hits als “Budapest”, “Shot Gun”, “Barcelona” en “Blame It On Me”, evenals nummers van zijn nieuwe album “Gold Rush Kid”.

Het openluchtconcert begint om 13.00 uur. midden in het skigebied op de Idalp op 2.320 meter boven zeeniveau.

Afbeelding bovenaan Adam Scarborough, afbeelding in tekst credit TVB Paznaun-Ischgl.

Add a Comment

Your email address will not be published.